Thank you. We will be in touch shortly.

Request
Quick Call
Request Quick Call

Thank you. We will be in touch shortly.

Scanmarket

Din source-to-contract digitaliseringspartner

Scanmarket er en erfaren source-to-contract software virksomhed - også indenfor den offentlige sektor.

Vi er her for at hjælpe dig med digitalisering
Vores fornemmeste opgave er, at hjælpe dig med håndtering og opdatering af dine digitale indkøbsprocesser indenfor bæredygtighed, compliance, rapportering & kategorisering, så du kan realisere dine strategiske mål.  Vi er nu ejet af Unit4, som er en større spiller indenfor ERP og source-to-pay løsninger.

Vi tilbyder domæne og ekspertviden, håndholdt implementering igennem vores erfarne customer success team og en effektiv og brugervenlig software platform, der kan drive din digitaliseringsproces. Du får gennemsigtighed og viden til at tage data-baserede beslutninger - og en digitaliseringsløsning, der giver resultater i løbet af uger, ikke år.

Vores produkter

Indkøbsanalyse

Giver indblik i, og kontrol over data, så du bedre kan forstå data og kommunikere med din organisation.

Kontraktstyring

Et samlet sted til alle dine kontrakter med mulighed for kontraktrevidering, e-signatur og life cycle management.

Leverandør- og risikostyring

Bibehold et strategisk overblik over al information om dine leverandører, med automatisk registrering og godkendelsesproces.

eRFx

Et komplet udbudsværktøj til indsamling, organisering og evaluering af konkurrenceudsættelser.

eAuctioner

Fuld optimering af din forhandlingsproces ved hjælp af en komplet platform for auktioner af alle typer.

Projektstyring

Hjælper med strukturering af dine forskellige processer og opnår bedre transparens på tværs af dine indkøbsprojekter.

Bare bedre sammen

Vi er ikke en almindelig teknologileverandør. Vi er din digitale indkøbspartner, med indgående branchekendskab, og vi er her for at hjælpe dig med at forbedre din digitale modenhed - og sammen løfter vi ansvaret så i kan komme hurtigt i gang.

Eksperter lige ved hånden

Hvad end det gælder en teknisk udfordring, eller et spørgsmål omkring indkøb og best practice, så er vores eksperter altid klar til at hjælpe dig.

Kom hurtigt i gang

Vores brugere er altid i centrum - også når vi kobler gennemtænkt funktionalitet med let-forståelig brugerflade for at sørge for at det er hurtigt at komme i gang, - og at du stadig kan bruge dine egne processer via vores løsning.

Hvorfor vælge Scanmarket?

features
Hurtig hjælp via Quick Call
Vi ved, at der altid er spørgsmål og læring i forbindelse med et nyt softwareværktøj. Derfor befinder vores support og customer success team sig der, hvor vores kunder er, og tilbyder hjælp på dansk. 85% af Quick Calls bliver besvaret indenfor 1 minut, og 95% indenfor 5 minutter.
features
Erfaring med implementering
Brugervenlig, intuitiv og fleksibel software, kombineret med en struktureret tilgang til implementering, der sikrer grundig træning og onboarding af brugere samt hurtig support. Dét er opskriften på en succesfuld og effektiv implementering.
features
Opbyg digital modenhed
Udvikling og opbygning af jeres digitale færdigheder i overensstemmelse med jeres indkøbs- og forretningsmæssige behov, ved brug af en fleksibel, skalerbar og modulær Software-as-a-Service løsning. Implementér hvad du har behov for nu, og byg videre med Scanmarket – alt efter behov.
features
Digitalisering af source-to-contract processer
Definer, udfør og kontroller dine source-to-contract processer ved hjælp af best-practice strategier for at effektivisere daglige forretningsgange og opnå bedre resultater. Brug data til at identificere hvor din organisation kan blive mere effektiv og opnå bedre besparelser.
features
Bæredygtighed og compliance
Opnå dine mål inden for bæredygtighed og compliance igennem en systematisk og dokumenteret tilgang til at sikre, at strategien og politikker overholdes fremadrettet.
features
Optimér din organisation
Reducér tidsspilde og gør bedre brug af din organisations samlede færdigheder og kunnen, ved at automatisere administration, kommunikation, og analyse, samt skabe bedre overblik ved hjælp af skabeloner, dashboards, og rapporter.
features
Partnerskab
Vi stiller os først tilfredse når du har opnået succes med vores platform. Scanmarket håndholder jeres implementering og brug af værktøjet ved hjælp af struktureret målsætning, afstemning af forventninger, træning af jeres brugere, månedlige opfølgningsmøder, og hurtig support. Vi sørger for, at I kommer godt på vej og føler jer trygge – også efter platformen er taget i brug. Softwareværktøjer er kun anvendelige hvis de bliver brugt, og dét hjælper vi jer med.
features
Scanmarket står for troværdighed
Hos Scanmarket er vi stolte over at blive anerkendt som guldmedaljevinder i 2023 rapporten Strategic Sourcing Data Quadrant fra SoftwareReviews - 3. år i streg. Feedback fra eksisterende kunder viste, at vi var 100% troværdige - en score, som vi måler vores succes ud fra.

Skal vi tage en snak
om digital modenhed?

+500 globale kunder

Vores løsninger er designet til at gøre source-to-contract så enkelt som det bør være - og vores kunder er enige

Har du overvejet at skifte til Scanmarket?