Thank you. We will be in touch shortly.

Request
Quick Call
Request Quick Call

Thank you. We will be in touch shortly.

Scanmarket

- din digitaliseringspartner

Scanmarket er en erfaren source-to-contract software virksomhed - også indenfor den offentlige sektor.

Vi er her for at hjælpe dig med digitalisering
Vores fornemmeste opgave er, at hjælpe dig med håndtering og opdatering af dine digitale indkøbsprocesser indenfor bæredygtighed, compliance, rapportering & kategorisering, så du kan realisere dine strategiske mål.

Vi tilbyder domæne og ekspertviden, håndholdt implementering igennem vores erfarne customer success team og en effektiv og brugervenlig software platform, der kan drive din digitaliseringsproces. Dit resultat: gennemsigtighed og viden til at tage data-drevne beslutninger.

Designet til at blive brugt

Det stigende behov for digtal modenhed kræver løsninger der er designet til at blive brugt

Fremtidens digitalisering sker lige nu, og der er brug for specifikke løsninger, der fremfor alt er lette at implementere og hurtige at tage i brug.

Vores produkter

Indkøbsanalyse

Giver indblik i, og kontrol over data, så du bedre kan forstå data og kommunikere med din organisation.

Projektstyring

Hjælper med strukturering af dine forskellige processer og med at opnå bedre transparens på tværs af dine indkøbsprojekter.

eRFx

Et komplet udbudsværktøj til indsamling, organisering og evaluering af konkurrenceudsættelser.

eAuktioner

Fuld optimering af din forhandlingsproces ved hjælp af en komplet platform til auktioner af alle typer.

Kontraktstyring

Et samlet sted til alle dine kontrakter med mulighed for understøttelse af tilblivelsesprocessen, segmentering, digital signatur og life cycle management.

Leverandørstyring

Bibehold et strategisk overblik over al information om dine leverandører, med automatisk registrering og godkendelsesproces.

Bare bedre sammen

Vi er ikke en almindelig teknologileverandør. Vi er din digitale indkøbspartner, med indgående branchekendskab, og vi er her for at hjælpe dig med at forbedre din digitale modenhed - og sammen løfter vi ansvaret så i kan komme hurtigt i gang.

Eksperter lige ved hånden

Hvad end det gælder en teknisk udfordring, eller et spørgsmål omkring indkøb og best practice, så er vores eksperter altid klar til at hjælpe dig.

Kom hurtigt i gang

Vores brugere er altid i centrum - også når vi kobler gennemtænkt funktionalitet med let-forståelig brugerflade for at sørge for at det er hurtigt at komme i gang, - og at du stadig kan bruge dine egne processer via vores løsning.

Hvorfor vælge Scanmarket?

Hurtige resultater

Vores platform i skyen er designet til at du kan tage den i brug indenfor 5 timer, og dermed opnå hurtige resultater. Vores eAuction Savings Reports viser gennemsnitlige besparelser på 6-16% sammenlignet med nuværende leverandørpriser.

Erfaring med implementering

Brugervenlig, intuitiv og fleksibel software, kombineret med en struktureret tilgang til implementering, der sikrer grundig træning og onboarding af brugere samt hurtig support. Dét er opskriften på en succesfuld og effektiv implementering.

Digitalisering af source-to-contract processer

Definer, udfør og kontroller dine source-to-contract processer ved hjælp af best-practice strategier for at effektivisere daglige forretningsgange og opnå bedre resultater. Brug data til at identificere hvor din organisation kan blive mere effektiv og opnå bedre besparelser.

Opbyg digital modenhed

Udvikling og opbygning af jeres digitale færdigheder i overensstemmelse med jeres indkøbs- og forretningsmæssige behov, ved brug af en fleksibel, skalerbar og modulær Software-as-a-Service løsning. Implementér hvad du har behov for nu, og byg videre med Scanmarket – alt efter behov.

Optimér din organisation

Reducér tidsspilde og gør bedre brug af din organisations samlede færdigheder og kunnen, ved at automatisere administration, kommunikation, og analyse, samt skabe bedre overblik ved hjælp af skabeloner, dashboards, og rapporter.

Partnerskab

Vi stiller os først tilfredse når du har opnået succes med vores platform. Scanmarket håndholder jeres implementering og brug af værktøjet ved hjælp af struktureret målsætning, afstemning af forventninger, træning af jeres brugere, månedlige opfølgningsmøder, og hurtig support – og vi sørger for at I kommer godt på vej og føler jer trygge – også efter platformen er taget i brug. Softwareværktøjer er kun anvendelige hvis de bliver brugt, og dét hjælper vi jer med.

Bæredygtighed og compliance

Opnå dine mål inden for bæredygtighed og compliance igennem en systematisk og dokumenteret tilgang til at sikre, at strategien og politikker overholdes fremadrettet.

Scanmarket står for troværdighed

Hos Scanmarket er vi stolte over at blive anerkendt som guldmedaljevinder i 2021 rapporten Strategic Sourcing Data Quadrant fra SoftwareReviews. Feedback fra eksisterende kunder viste, at vi var 100% troværdige - en score, som vi måler vores succes ud fra.

Skal vi tage en snak
om digital modenhed?

+500 globale kunder

Vores løsninger er designet til at gøre source-to-contract så enkelt som det bør være - og vores kunder er enige

Har du overvejet at skifte til Scanmarket?